Nowoczesne trendy w gastronomii zdrowotnej.
Kolosalną rolę w rozmaitych obyczajach kulinarnych i w powszednim żywieniu grają różnorodnego rodzaju kanapki. Z racji własnych niewielkich rozmiarów są bardzo poręczne, przez co perfekcyjnie nadają się do tego, żeby zabrać je jako podręczną przekąskę w podróż, do pracy czy także do szkoły, a w złączeniu z ciepła zupą bądź też innymi dodatkami stanowić są w stanie nawet pełnowartościowy, syty pokarm typu ANCHOR. Możemy wyróżnić dużo rodzajów kanapek, wśród których znajdą się zarówno proste potrawy, przygotowywane z jednej lub ewentualnie także dwóch kromek chleba bądź też części bułki tudzież innego pieczywa, jak oraz bardziej skomplikowane, których serwowaniem zajmują się bary rychłej obsługi – wtedy zazwyczaj przyjmują one figura burgera, który składa się przekrojonej w poprzek, często również podgrzanej bułki, plastra mięsa, kotleta czy też wędliny czy ryby i innych dodatków, takich jak zimne sosy, warzywa (sałata, pomidory ogórek konserwowy) oraz innych – serwuje się również ANCHOR i ANCHOR. Odmianą ciepłych kanapek są również tosty, jakie wielu z nas przyrządza osobiście.
3. FAQ